Središnji trg slavonskog gradića Našica, pun Slavonaca, u subotu navečer pjevao je kao jedno srce s Markom Perkovićem Thompsonom. Prepuni Trg Franje Tuđmana ponovno je svjedočio nevjerojatnoj popularnosti ovog pjevača među Hrvatima od Konavala do Vukovara.

Nakon koncerta u Sinju digla se poprilična buka, uglavnom onih koji su godinama “bučili” u medijima protiv Thompsona. Ovog puta su bili “zabrinuti” zbog okupljanja velikog broja ljudi u vrijeme korone, ali popularni pjevač je nastavio sa svirkama.

Koncert je bio slobodan, ali je za ulazak na trg trebala EU digitalna potvrda, koja se mogla dobiti i na ulazu nakon brzog antigenskog testa na ulazu.

Koncert je održan u organizaciji grada Našica, TZ grada Našica te Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Održan je povodom obilježavanja 30. obljetnice oslobođenja Grada Našica od neprijateljske jugoslavenske JNA te ustroja junačke 132. brigade Hrvatske vojske koja je branila ravnu Slavoniju, bedem Hrvatske od srpske agresije.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je kako je proslava započela prije mjesec dana u organizaciji Nexe Teama Našice koji je organizirao ultramaraton „Od velikog do malog Vukovara“, a sada se nastavlja Thompsonovim koncertom i drugim nizom događanja sve do listopada.

Izvor: narod.hr/Facebook

error: Content is protected !!