Nogometaši Dinama uputili su se u Moldaviju gdje će protiv Šerifa igrati prvu utakmicu doigravanja za Ligu prvaka.

– Neugodna momčad. Osobito u špici napada tri izuzetna individualca, driblera, brza igrača koji mogu napraviti nereda svakoj momčadi. Pred nama je izazovna utakmica, ali vjerujemo da je kvaliteta na našoj strani. Želimo proći tu zadnju stepenicu i sve ćemo učiniti što je u našoj moći da do toga i dođemo, rekao je trener Damir Krznar.

Na upit kakav Dinamo možemo očekivati i koji je plan igre Krznar je rekao da je bitno strpljenje.

– Dinamo sa puno posjeda. Kada sakrijete loptu onda momčad kao što je Šerif ulazi u nervozu i krenu neorganizirani napadi i tu treba iskoristiti te međuprostore. Trebat će nam puno pameti, strpljenja, ali i znanja da to iskoristimo, rekao je trener Dinama. 

Nogometaši Dinama neće moći računati na Lirima Kastratija u prvom dvoboju play-offa Lige prvaka jer mu Moldavci nisu željeli odobriti vizu.

Kastrati je državljanin Kosova, a Moldavija je odbila dati mu vizu jer ta država ne priznaje Kosovo kao neovisnu državu.

Nakon odbijanja Moldavaca, iz hrvatskog prvaka obratili su se Uefi tražeći od krovne nogometne organizacije da reagira i pokuša uvjeriti Moldavce da promijene odluku.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!