Glazbenik Mladen Grdović (63) već se mnogo godina bori s ovisnošću o alkoholu, a u intervjuu za IN Magazin progovorio je o tome što ga je sve koštala ta ovisnost.

Kaže kako je upravo alkohol doveo do razvoda njegovog 20-godišnjeg braka s Brankicom.

-Izgubio sam sve što volim i svoju ženu Branku, sve sam izgubio, eto. Neka to bude pouka drugima da moraš zbilja biti dobar. Svi su bili prema meni fer, a ja sam najmanje držao… umjesto da držiš do svoje familije, a ne sve u bevandi – izjavio je pjevač.

Poručio je svima koji se i sami bore tom ili nekom drugom ovisnošću da se promijene. Rekao je kako i sam to nastoji napraviti.

-Pokušat ću, napravit ću sve. Nema doktora, doktor je u glavi. Toliko lijepih pjesama sam napravio, toliko svijeta prošao, a ja sam kriv za sve – shrvano je rekao.

Grdović se tijekom intervjua rasplakao zbog emotivnih tema o kojima je pričao. Na pitanje kako se njegova bivša supruga nosila s njegovom ovisnošću izjavio je da ju ne krivi zbog toga što ga je ostavila.

-Što će reći! Jadna je patila i brat i familija i svi. Svima bi reka da se ostave toga đubretara, eto – zaključio je Mladen.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!