Dragan Jelača (35) iz Banja Luke, koji je sumnjičen za brojna krivična djela, pretukao je poznatog lopova Ranka Rakića (24) iz Prijedora i izbio mu zub, saznaje “Glas Srpske”.

Njihov obračun dogodio se u ponedjeljak popodne u središtu Banja Luke, a prema neslužbenim informacijama, motiv sukoba su najvjerovatnije razmirice zbog ranijih zajedničkih zločina.

Rakić je uhićen u srpnju nakon provale u jedan kafić u Banja Luci, a tada je navodno s njim u tome sudjelovao i Jelača, koji je pobjegao. Pretpostavlja se da je ta provala jedan od razloga njihove svađe i obračuna.

Kako je priopćeno iz policije, navodeći inicijale, Rakić je pronađen na ulici sa povredama glave, nakon čega je i otkriveno da ga je pretukao Jelača.

-Kolima Hitne medicinske pomoći povrijeđeni je prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje mu je ukazana pomoć. Radom na terenu, policijski službenici su identificirali napadača D. J, koji je uhićen i proveden u službene prostorije na kriminalističku obradu – priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!