Nakon objave Marija Mandžukića kako završava igračku karijeru, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić prigodnim je riječima zahvalio nekadašnjem istaknutom reprezentativcu na doprinosu hrvatskom nogometu.


– Vjerujem da su svakoga prošli trnci dok su čitali Marijevo oproštajno pismo koje je uputio ‘mladom Mariju’, a te riječi mogu biti inspiracija svakom mladom nogometašu da je moguće ostvariti snove upornim radom i vjerom u sebe. Upravo tako Mario je iz male sredine stigao na najveće pozornice i zabijao golove u finalima Lige prvaka i Svjetskog prvenstva, rekao je Kustić za službeni portal Hrvatskog nogometnog saveza.

– Mario zaista može biti ponosan na svoju izuzetnu karijeru te u igračku mirovinu odlazi kao jedan od najvećih nogometaša u hrvatskoj povijesti. Svi koji smo ga gledali uživali smo u njegovoj borbenosti, gardu, pobjedničkom karakteru i, naravno, nogometnom znanju, a pogodak Engleskoj ostat će nam svima najpamtljiviji i najdraži trenutak njegove karijere, ujedno i najvažniji gol u hrvatskoj nogometnoj povijesti. Naravno, ovo je zbogom samo profesionalnom igranju nogometa, ali sigurno ne i Marijevo zbogom nogometu. Vrata hrvatskog nogometa i HNS-a uvijek će mu biti otvorena te mu želim svu sreću u novom poglavlju života, zaključio je Kustić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!