Ruski tenisač Daniil Medvedev vrlo uvjerljivo je prošao i 3. kolo US Opena. Protiv španjolskog veterana Pabla Andujara izgubio je samo sedam gemova (6:0, 6:4, 6:3).


Kako je zanimljiv i osebujan na teniskom terenu, Rus je interesantan i na konferencijama za novinare nakon mečeva pa je tako ovaj put pričao o sebi, animozitetu koji se stvorio između njujorške publike i Tsitsipasa, a upitan je i za stanje među tenisačima kada je u pitanju cijepljenje protiv koronavirusa.

– Ne znam otkud Sports Illustratedu informacija da se čak 70 posto tenisača do sada nije cijepilo. Primjerice, ja znam stvarno mnogo tenisača koji su to učinili, ali iz određenih i svojih razloga ne izlaze s tim u javnost, rekao je Medvedev.

– Uostalom i ja želim takve stvari zadržati za sebe. U Rusiji postoji liječnički karton koji je privatna stvar. Govorimo li o Covidu-19, ramenu, gležnju, listu ili bilo čemu drugome, to je moja privatna stvar. Kao i svatko drugi, tako i ja imam određenih zdravstvenih problema, ali ne želim da se o tome zna. Ili da to znaju moji suparnici, dodao je Medvedev.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!