Mladi hrvatski nogometaš Luka Branšteter potpisao je trogodišnji ugovor s NK Osijekom. Svoj nogometni put započeo je u Graničaru, a sada je, zahvaljujući dobrim igrama u Osijeku II, potpisao i prvi profesionalni ugovor.


– Svaki mladi igrač sanja da potpiše profesionalni ugovor, a meni se taj san ostvario. Klub mi je ovim činom dao jak vjetar u leđa da i dalje radim na sebi kako bih jednog dana postao standardni član prve momčadi. Svjestan sam da sam ovim potpisom stigao tek na početak svog nogometnog puta, želja mi je da ide u pozitivnom smjeru i da ću se nastaviti razvijati kao igrač i kao osoba. Došao sam kao kadet, prošao i juniore, sada sam dio Osijeka II, a status prvotimca bio bi kruna svega ovoga što radim. Velika mi je želja doći do prve momčadi i postati njezin sastavni dio, rekao je Luka Branšteter nakon potpisa.

On je, nakon CvijanovićaBarišića Mikolčića, četvrti igrač Osijeka II koji je potpisao profesionalni ugovor za Bijelo-plave.

– Vodimo računa o budućnosti kluba i igračima koji su najperspektivniji. Luka u drugoj momčadi pokazuje puno, pratimo ga i vidjet ćemo hoće li za njegov razvoj biti bolje da već na zimu ode na posudbu na neku višu razinu ili da ostane uz našu prvu momčad. Na njemu je da nastavi s dobrim igrama, zabija golove, da se fokusira na nogomet i da živi za to što radi. On je jedan od najtalentiranijih i sretni smo da smo brzo došli do dogovora, poručio je Nenad Bjelica, glavni klupski menadžer.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!