Danas je u Knjižnici Ljubuški, povodom Valentinova, upriličeno svečano otvaranje literarne izložbe na temu „Ljubav je…“ učenika petih razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić Gračine.

Otvaranje izložbe upriličeno je sukladno izrečenim higijenskim i epidemiološkim mjerama, uz ograničen broj nazočnih učenika, učiteljica i roditelja.

Svoje radove izložilo je 42 učenika a na otvaranju su svoje pročitali sljedeći: Branimir Paponja, Krešimir Herceg, Petra Jelčić, Marko Perić, Iva Boras, Marta Mandić, Dea Radić, Helena Petrušić, Josip Mihaljević, Stjepan Rašić i Katarina Rašić.

„Premda do danas psiholozi i dr. nisu uspjeli naći jedinstven odgovor na pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, uvjerenja smo da su učenici zasigurno u svojim literarnim radovima uspjeli dati odgovor na navedeno. Pozivamo žitelje da posjete Knjižnicu Ljubuški u razdoblju od 12. do 20. veljače – do kada izložba ostaje otvorena, te doznaju što o ljubavi misle najmlađi. Ovom prigodom čestitamo učenicima na prekrasnim radovima i pozivamo sve one koji danas nisu bili u prigodi nazočiti otvaranju izložbe da u pratnji roditelja posjete knjižnicu u predstojećih tjedan dana. Ujedno, zahvaljujemo OŠ IBM Grančine na iznimno dobroj suradnji na ovome, kao ujedno i na prethodnim projektima. S nestrpljenjem i radošću iščekujemo sljedeće zajedničke projekte kojih u tekućoj godini zasigurno neće manjkati“, poručili su organizatori.

U audiozapisu poslušajte što su za Radio Ljubuški rekli učenici, njihova ravnateljica Danijela Planinić te voditelj Knjižnice Ivica Vizentaner

Radio Ljubuški

error: Content is protected !!