Objavljeni su detalji prometne nesreće u kojoj je u nedjelju oko 13 sati sudjelovao istarski župan Fabrizio Radin. Policija ne navodi imena, ali sama Istarska županija je u nedjelju objavila kako je župan sudjelovao u nesreći.

Policija navodi kako se nesreća dogodila kada je 61-godišnji muškarac upravljao automobilom marke Suzuki iz smjera Bala prema Rovinju. Oduzeo je prednost i sudario se s Golfom kojim je iz smjera Rovinja upravljao 19-godišnjak.

Od siline udarca Golf se nekontrolirano kretao lijevom trakom, a tada su naišla i dva motocikla. Izbjegavajući sudar s Golfom, 25-godišnji vozač Yamahe skrenuo je udesno i motociklom pao na zemlju, a Golf se zatim sudario s motociklom KTM, kojim je upravljao 20-godišnjak.

Motocikl se odbio i u klizanju udario u automobil Citroen kojim je iz smjera Bala upravljao 22-godišnjak. Vozač KTM-a sletio je s ceste i pao na travu, dok se Golf zaustavio udarivši u granje.

Zbog zadobivenih ozljeda 20-godišnji motociklist je prevezen u Opću bolnicu Pula gdje je zadržan na liječenju, a težina njegovih ozljeda još nije poznata. Lakše su ozlijeđeni i 25-godišnji motociklist i 22-godišnji vozač Citroena koji su upućeni na kućnu njegu.

O nesreći su iz Istarske županije kazali da je župan ozlijeđenima poželio brz oporavak te da nije vozio pod utjecajem alkohola. Poručili su kako je vozio privatni automobil.

Izvor: Index.hr

error: Content is protected !!