Poštovani čitatelji portala Radija Ljubuški, proteklih nekoliko dana, zbog prelaska portala na WordPress sustav za upravljanje sadržajem, web stranica našeg Radija na domeni www.radioljubuski.ba nije bila u funkciji.

Svi problemi su otklonjeni te je web stranica radioljubuski.ba ponovo dostupna, u redizajniranom formatu. Nadamo se da će Vam se svidjeti. 

Stranica radio-ljubuski.com koja je bila podignuta kako bi vam i u međuvremenu mogli prenositi najvažnije aktualnosti iz grada uskoro će biti isključena.

Najiskrenije se ispričavamo na eventualnim poteškoćama, te napominjemo da ukoliko i u narednim danima budete imali problema sa stranicom trebate izbrisati kolačiće, ukoliko je vaš preglednik spremio staru verziju kolačića.

Napominjemo da i na našoj redizajniranoj stranici možete pratiti program Radija Ljubuški.

U rubrici  „RLJ uživo“ jednostavnim klikom na trokut, umjesto trokuta pojavit će se kvadrat i uključiti zvuk. Dakle, slušate Radio Ljubuški uživo.

Zvuk možete ugasiti na isti način kao što ste ga aktivirali.

Klikom na kvadrat pojavi se trokut i zvuk nestane.

Jednostavno, zar ne?!

Također napominjemo kako na Facebooku objavljujemo samo najaktualnije članke, a ako želite više vijesti iz našeg grada i okoline posjetite našu web stranicu.

Hvala na razumijevanju!

Kako izbrisati kolačiće s vašim omiljenim Web preglednika

Ovaj članak govori vam kako izbrisati kolačiće s vašim omiljenim web preglednika. Članak opisuje korak po korak upute kako izbrisati sve kolačiće od: * Internet Explorer * Mozilla Firefox * Google Chrome * Safari Osim brisanja kolačiće iz web preglednika, ovaj članak također uči kako onemogućiti kolačiće na pregledniku tako da oni mogu biti generirani na prvom mjestu.

error: Content is protected !!