Romantičnu komediju koja će ponovno spojiti Georgea Clooneya i Juliju Roberts, Ticket To Paradise, režirat će Ol Parker za Universal Pictures i Working Title.

Parker je već za Universal režirao Mama Mia! Here We Go Again. U Ticket To Paradise Clooney i Roberts glumit će razvedeni par koji zajedno odlazi na Bali kako bi spriječili svoju kćer da ponovi istu grešku koju su sami napravili prije dvadeset i pet godina.

Ovaj visokobudžetni projekt je važan svima koji se pitaju do kada će filmski studiji skupe filmske projekte s najvećim filmskim zvijezdama prepuštati streaming servisima zbog neizvjesnosti tržišta kino filmova. Izvori otkrivaju da su streaming servisi pokazali ogroman interes čim je Working Title najavio ovaj projekt, ali je vodstvo Universala bilo vrlo jasno – mi se bavimo prikazivanjem filmova u kino dvoranama i ovaj projekt ide u kina u distribuciji Universala.

Clooney i Roberts su zajedno glumili u hitovima Ocean’s Eleven i Ocean’s Twelve, u Clooneyevom redateljskom prvijencu Confessions of a Dangerous Mind i u trileru koji je režirala Jodie Foster, Money Monster, piše tportal. Njihov novi, peti zajednički projekt kreće sa snimanjem ove godine.

 /HMS/

error: Content is protected !!