„Oduvijek sam željela studirati edukacijsku rehabilitaciju i provoditi vrijeme s osobama s posebnim potrebama te uživati u razvoju koji mogu pružiti njima kroz edukacijsku rehabilitaciju“,  rekla je Ana Ljubić, studentica treće godine preddiplomskog studija edukacijske rehabilitacije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. 

Uz fakultetske obaveze pokrenula je, kako to ona kaže korona brend-jastuke Pulvinaris, koji uskoro puni jednu godinu postojanja.  Ideja se razvila iz njezine ljubavi prema prirodnim proizvodima i šivanju.

„Inspirirana pričom o ljekovitim jastucima sam krenula u akciju. Svi izvori iz kojih sam učila su bili na raznim svjetskim jezicima pa bi danima sjedila i prevodila svaku riječ. Trud se svakako isplatio. Sve materijale koje koristimo su iz BiH i proizvod je ručni i prirodni rad. U svemu mi pomaže moja obitelj i odlično funkcioniramo“, kazala je Ana.

Proizvodi se mogu naručiti putem Facebook stranice Pulvinaris.ba i Instagram profila @pulvinaris. Također, dostupni smo i na kontakt telefon 063973302.

U slobodno vrijeme glumi u kazalištu, u dramskom studiju mladih Mostar te pjeva i ima svoj duo glazbeni sastav pod nazivom „Duo Nocturno“. Posebnu ljubav ima prema akademiji u kojoj je naučila mnoge stvari te se oblikovala kao glumica i poziva sve mlade koji to vole i imaju talenta da se uključe u istu.

„Mladima bih poručila da nikad ne odustaju od svojih ideja, prije brenda Pulvinaris bavila sam se  kreativnim radom te smatram da to nije uspjelo iz pravih razloga, zato pokušajte jer vas osjećaj neće prevariti, dajte sebi vremena i truda jer ništa ne dolazi preko noći“, poručila je Ana.

Ponekad joj je teško uskladiti fakultetske obveze, uz hobije i brend Pulvinaris jer imaju sve veću količinu posla, jastuci su postali prioritet. Vjeruje da se sve može kad se hoće. Ponekad bi joj dobro došlo dodatna tri sata u danu, ali uz dobru organizaciju nađe se vremena za odmor i druženje s prijateljima.

„U budućnosti želim raditi u struci koja je moj san još od volontiranja u svetoj obitelji u  Nazaretu, i provoditi vrijeme s ljudima s posebnim potrebama i uživati u razvoju koji mogu pružiti njima kroz edukacijsku rehabilitaciju te paralelno s tim voditi svoj mali obrt“, dodaje ambiciozna Ana.

Eva-Gabriela Dugandžić / Treci.ba

error: Content is protected !!