JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški organizirala je kreativnu likovnu radionicu za polaznike dječjeg vrtića „Ljubuški“ u Knjižnici Ljubuški.

Na današnjoj kreativnoj likovnoj radionici djeca su iskusila crtanje na štafelajima pod rukovodstvom prof. Jure Paponje.

„Ova je radionica vrlo važna jer kod djece razvija razne vještine. Naime, na ovakvim radionicama djeca stječu nova znanja i potiču svoju znatiželju koja je najvažniji pokretač njihovog djelovanja. Razvijaju se na kognitivnom planu jer u poticajnom okruženju i ponuđenim aktivnostima stječu korisna znanja. Djeca su se susrela s nečim novim za njih i svjedočili smo njihovim pozitivnim i veselim reakcijama.“, istaknuli su, među ostalim, organizatori.

Na kreativnoj likovnoj radionici nastali su zaista prekrasni crteži na kojima su djeca predočila svoj doživljaj proljeća i isti će krasiti prostorije knjižnice i dječjeg vrtića.

Podsjećamo, nakon nedavnog posjeta knjižnici od strane polaznika navedenog vrtića, pobližeg upoznavanja s blagodatima iste te darivanju slikovnica za malu knjižnicu dječjeg vrtića, upriličen je još jedan zajednički projekt – kreativna likovna radionica.

Izuzev navedenog tijekom ožujka predstoji i kreativna radionica pisanica za polaznike dječjih vrtića s prostora grada Ljubuškog i postavljanje dvometarske pisanice oslikane motivima grada u gradski park.

Više fotografija pogledajte na Facebook stranici Knjižnice Ljubuški: https://www.facebook.com/kscljubuski/

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!