Danas se u zagrebačkom hotelu Westin od 12 sati održava komemoracija za proslavljenog igrača, trenera, jednog od simbola GNK Dinama Zlatka Kranjčara. U skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, komemoracija je zatvorenog tipa u organizaciji kluba i obitelji Kranjčar.

Posljednji ispraćaj bit će također danas, na zagrebačkom groblju Mirogoju u 15 sati.

Također, Dinamo će izložiti knjigu sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka, 8. ožujka, u 20 sati. Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.

– Pozivamo sve one koji će doći ostaviti svoju poruku i posljednji pozdrav Zlatku Kranjčaru da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, posebno u slučaju stvaranja gužve ispred Dinamova fan shopa (socijalna distanca, nošenje maske, dezinficijens za ruke unutar fan shopa).

Sve one koji će doći na stadion Maksimir molimo za strpljenje u slučaju mogućeg većeg interesa te molimo za poštovanje ograničenog broja osoba u fan shopu istovremeno (dvije osobe). Jedna po jedna osoba moći će ulaziti u prostor upisati se u knjigu sjećanja, objavili su iz Dinama.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!