U nedjelju će u 17.30 sati na maksimirskom travnjaku snage odmjeriti Dinamo i Rijeka u susretu 24. kola HT Prve lige. Obje momčadi u dvoboj ulaze ohrabrene pobjedama u četvrtfinalu Hrvatskoga nogometnog kupa igranog u srijedu.


Dinamo ima dodatni poticaj jer Riječanima želi uzvratiti za maksimirski poraz na samom startu proljetne polusezone kad je momčad s Kvarnera slavila s 2:0.

– Nakon iskušenja u Europi i u hrvatskom Kupu nastavljamo s prvenstvenim dvobojima i s veseljem čekamo utakmicu. Dolazi nam dobar suparnik, osokoljen s novim trenerom, s pobjedom u Kupu protiv Osijeka. Isto tako, zadnju utakmicu na maksimirskom travnjaku odigrali su fantastično, pobijedili su nas, ostali su nam „dužnici“. Želimo „ispraviti“ poraz koji smo doživjeli na početku proljetne polusezone, želimo nastaviti kontinuitet dobrih igara i pobjeda, rekao je trener Zoran Mamić.

Dinamu će to biti četvrta utakmica u 11 dana.

– To je nešto na što ne možemo utjecati, moramo se prilagoditi i to tako prihvatiti. Srećom, imamo dobar, širok i zdrav igrački kadar. Svi su igrači na raspolaganju osim kartoniranoga Petra Stojanovića, ozlijeđenoga Sadegha Moharramija Stefana Milića, zaključio je Mamić.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!