Obožavatelje i 7,5 milijuna pratitelja na Instagramu bacila je u “očaj” kad se doznalo da je njezina nova ljubav atraktivni turski glumac Can Yaman. Neki su turski izvori tvrdili kako je već trudna s njihovim prvim djetetom, zbog čega je Can požurio zaprositi svoju dragu, ali to nije točno.

Zavodljive obline talijanske sportske novinarke zasad su sigurne, ali Diletta Leotta će navodno uskoro početi zajednički život s Canom, s kojim je u vezi od početka siječnja.

Spekuliralo se kako je ta veza zapravo samo marketinški potez budući da se Can u Italiji priprema za snimanje televizijske serije “Sandokan”, koja se temelji na popularnoj miniseriji iz 1976. godine.

No Diletta i Can su na društvenim mrežama potvrdili svoju ljubav, a sada talijanski mediji tvrde da će se uskoro useliti u zajednički stan u Rimu, za što im je svoj blagoslov dala i Dilettina majka Ofelia Castorina, arhitektica koja će im pomoći u uređenju ljubavnoga gnijezda s obzirom da će zbog poslovnih obveza često biti razdvojeni i izvan Rima.

Giulia Diletta Leotta 16. kolovoza će proslaviti 30. rođendan, a od sezone 2018./2019. prati talijansku Serie A za streaming servis DAZN. Prije toga je za Sky Sport pratila Serie B; uz ostale poslove bila je 2018. suvoditeljica izbora za Miss Italije, a lani je bila među voditeljima popularnog festivala Sanremo.

Diletta je 2015. diplomirala pravo na sveučilištu Luiss u Rimu, ali ta joj se struka nije “primila”, baš kao ni njezinu novom partneru. Naime, i 31-godišnji Can je diplomirao pravo, ali je shvatio da to nije posao za njega pa se posvetio glumi i osvojio gledateljice u serijama “Između dvije vatre” i “Džan”.

VEZE SA SPORTAŠIMA

Can i Diletta, koja se bavila manekenstvom, glazbom i glumom, upoznali su se u Rimu, gdje je on snimao reklamu za tjesteninu, a paparazzi su ih ulovili dok su uživali u romantičnom vikendu u hotelu u središtu talijanske prijestolnice.

Talijanski tračerski tjednik “Chi” je sredinom siječnja objavio da su Diletta i Can, novi seks-simbol malih ekrana i društvenih mreža, zaljubljeni.

Diletta je bila u vezi s bivšim igračem Juventusa Micheleom Paoluccijem, a lani je prekinula vezu s boksačem Danieleom Scardinom. Tijekom prošle godine tvrdilo se da se viđa s oženjenim slavnim švedskim nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem, koji igra za AC Milan.

Upoznali su se tijekom lanjskog “lockdowna”, kad su snimali reklamu za trkačku aplikaciju BuddyFit, a na ljeto su viđeni u restoranu na Sardiniji, gdje je Diletta slavila 29. rođendan. Njezini su predstavnici žestoko negirali postojanje bilo kakve veze između plavokose reporterke i nogometne zvijezde.

Diletta je ispred televizijskih kamera počela u vremenskoj prognozi i karijera joj od tada ide uzlaznom putanjom. Premda je slavu stekla zahvaljujući svom bujnom poprsju i zavodljivim oblinama, kolege s kojima je radila tvrde kako njezinu ljepotu prate vrijedan rad, studiozna priprema i posvećenost poslu.

Slavu uobičajeno prate i neki mračniji aspekti. Godine 2017. napala je “bolesne” hakere koji su na internetu objavili njezine nage fotografije nakon hakiranja iClouda, a jedan od onih koji su stali u njezinu obranu bio je nogometaš Mario Balotelli.
To je sada stvar prošlosti, a Diletta je potpuno posvećena karijeri nogometne reporterke i voditeljice.

I na ljubavnom planu joj očito dobro ide, a valentinovske poklone podignula je na potpuno novu razinu darovavši Canu bijelog konja čije je ime Cassius. Poklon je romantičan i praktičan budući da se Can aktivno priprema za ulogu Sandokana. Can je na Instagramu, gdje ima 8,1 milijun pratitelja, objavio fotografiju s Cassiusom poprativši je riječima: “Najbolji poklon koji sam ikad dobio.”

Bit će zanimljivo vidjeti čime će ga Diletta obradovati sljedećeg Valentinova, ako tada još budu zajedno.

PIŠE MARIJA ČOVIĆ/slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!