Meghan Markle je u intervjuu s Oprah Winfrey kazala kako je bila „naivna” kad je ulazila u kraljevsku obitelj, kako o njoj nije puno znala niti je istraživala, kako nije bila pripremljena za ulogu koja ju je očekivala, te nije čak ni „googlala” princa Harryja kad su se upoznali.

Čini se da je istina ipak nešto drugačija jer njezina prijateljica iz djetinjstva, s kojom se kao 15-godišnjakinja slikala ispred Buckinghamske palače kad su 1996. bile na putovanju Europom, tvrdi da je Meghan uvijek bila fascinirana kraljevskom obitelji.

Nedugo prije Meghaninog i Harryjevog vjenčanja u Windsoru 2018. godine, Ninaki Priddy, najbolja prijateljica iz djetinjstva i Meghanina kuma na njezinom prvom vjenčanju s producentom Trevorom Englesonom, je kazala kako je Meghan uvijek željela biti druga Diana.

– Nisam bila uopće iznenađena kad sam doznala za princa Harryja. Meghan je voljela filmove „Princezini dnevnici” o tome kako obična cura postaje član kraljevske obitelji, ta ju je ideja zaokupljala – kazala je Ninaki.

Njezino i Meghanino prijateljstvo je okončano prije nego što se počela viđati s Harryjem, a Ninaki je kazala i kako je Meghan imala jednu od knjiga o Diani na polici, a čak i dok je bila u braku s prvim suprugom, nekoliko puta je rekla kako želi otići u London i ostati tamo barem mjesec dana.

Osim toga, sama Meghan je izjavila da je poznavala Harryjevu rođakinju, princezu Eugenie, prije nego što je njega upoznala, a prvi sastanak im je navodno dogovorila dizajnerica Misha Nonoo čiji je bivši suprug Alexander Gilkes bio Harryjev i Williamov prijatelj iz vremena kad su se školovali na Etonu.

I kraljevski biograf Robert Jobson, čija će se sljedeća knjiga, „Stoljeće princa Philipa”, objaviti u travnju, je iskazao sumnju u Meghanine tvrdnje da nije znala ništa o kraljevskoj obitelji i Harryju.

– Meghan je bila neiskrena od početka. Nije imala pojma tko je Harry? Stvarno? – sumnjičav je Jobson.

Piše M. Č./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!