Hrvatska reprezentacija u petak kreće s kvalifikacijama za Olimpijske Igre sljedeće godine, a ‘kaubojima’ će na putu prema Tokiju stajati Francuska, Portugal i Tunis.

Kvalifikacijski turnir u Montpellieru otvaramo s domaćinom u petak u 21 sati, zatim slijedi Portugal u subotu u 18.30, a zatvaramo s Tunisom u nedjelju također u 18.30.

‘Kauboji’ su posljednji trening uoči leta za Francusku odradili u Kutiji šibica.

Prvi golman reprezentacije brani za Montpellier, stoga trenira i sa nekoliko francuskih reprezentativaca, kao i s dva Portugalca.

“Moramo biti optimistični. To je već bilo i prošlo. Najvažnije da smo svi zdravi i i nadamo se dobrom rezultatu u Montpellieru. Igram s nekoliko njih u klubu, oni su pod većim pritiskom. Oni igraju doma, imaju novog trenera. U posljednje vrijeme ne igraju kako su navikli, no to je svejedno jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali mi se nadamo dobrom turniru. Već se odavno ‘podbadamo’, također i sa dva Portugalca koji su sa mnom u klubu”, rekao je Marin Šego prije posljednjeg treninga uoči odlaska u Francusku.

Šego je imao problema s gležnjem zbog kojeg nije imao veliku minutažu u Egiptu, no problemi s nogom sada su iza njega.

“Zglob me ne boli, preventivno ga bandažiram, ali nemam nikakvih problema. Najviše smo se bavili analizom, igramo tri utakmice u tri dana. Najviše smo analizirali Francuze jer s njima prvo igramo. Još nikad nisam bio na Olimpijskim igrama, a to je san svakog sportaša. Francuzi su vrhunska ekipa, znamo svi što se dogodilo s s njihovim golmanom tako da oni imaju određenih problema unutar momčadi, ali svejedno se radi o odličnoj momčadi”, zaključio je.

Izvor: Iks-portal.info

error: Content is protected !!