Iako je izgledalo strašno, voditelj na kolumbijskom ESPN-u Carlos Orduz prošao je bez ozbiljnjijih ozljeda. Na njega se srušio ogromni videozid, a kolege u studiju su zanijemile.

Bezbrižno je slagao papire, a onda – TRAS! Ogromni videozid ‘poklopio’ je nesretnog kolumbijskog voditelja, a kolege su ostale u šoku. Samo su u nevjerici pogledali što se dogodilo, dok se Carlos Orduz pokušavao snaći ispod videozida. Bilo je to u programu uživo, a odmah nakon toga ekipa je krenula pomoći voditelju.

Udario je licem u stol, a tko zna koliko težak zid poklopio ga je s leđa. No, nekako se uspio izvući bez ozljeda i javio se za Daily Mail. 

– Hvala svima koji su mi poslali poruke podrške. Moram vam reći da sam dobro, hvala Bogu. Nakon pregleda utvrdili su kako sam samo natučen i da mi je nos malo ‘dobio’, ali nije slomljen – poručio je Orduz.

Izazvao je spomenuti video more komentara na društvenim mrežama, a gotovo nitko ne može vjerovati da se kolumbijski voditelj izvukao bez ozljeda, prenose 24sata.hr.

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!