Nakon poraza od Tottenhama trener Dinama Zoran Mamić bio je donekle zadovoljan, a realno je zaključio da će biti teško svladati Spurse s dva ili više golova u zagrebačkom uzvratu za tjedan dana.

– Čestitke Tottenhamu na pobjedi. Pokazali su da s odlična momčad, iskoristili su naša dva propusta na najbolji način za njih, a Kane je pokazao kakav je majstor. Dinamo je danas pružio solidnu igru. Prema naprijed je to trebalo biti bolje, ali Tottenham nam to nije previše dopustio, dobri su kad izgube loptu, odmah s puno igrača kreću u oduzimanje, a imaju i majstore koji su kažnjavali naše greške, počeo je Mamić, nastavivši:

– Osim gola nismo puno dopustili Tottenhamu, usmjeravali smo ih na krila, bio nam je cilj ne dati im prolaz kroz sredinu. Mogli smo možda usmjeriti utakmicu u drugom smjeru da smo odmah iskoristili onu šansu Oršića. Nažalost, neke naše poluprilike nismo iskoristili, a  na ovom nivou moraš koristiti šanse. No Tottenham je odlična momčad, u vrhu je Premier lige, a šest engleskih klubova je u završnicama Lige prvaka i Europske lige, što govori o njihovoj kvaliteti. Moramo još podići nivo naše igre u Zagrebu ako želimo nešto probati uraditi, rekao je, ali i realno dodao.

– Ovo je izuzetno dobar protivnik kojeg će biti teško svladati s dva ili tri gola razlike. Ipak, uvijek ima nade, u nogometu je sve moguće. Moramo vjerovati i dati sve od sebe, ne možeš se pripremati s razmišljanjem da idemo izgubiti. Vjerujem da u Zagrebu možemo doći u poneku situaciju više u napadu i da to možemo bolje iskoristiti, zaključio je trener Dinama.

Prokomentirao je i ozljedu te izlazak iz igre u 89. minuti Arijana Ademija:

– To su udarci kakvih ima u nogometu, misim da ne bi trebalo biti većih problema.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!