Zagrebčanin Danijel Mihaljčić preminuo je u 48. godini od posljedica srčanog udara, javlja rtl.hr. Javnost je Danijela upoznala kada se krajem prošle godine prijavio u posljednju, petu sezonu showa Život na vagi.

Po zanimanju je bio elektrotehničar te ponosni tata sina Marla i kćeri Mei. Bio je u braku 24 godine, a posljednjih mjeseci života u sretnoj vezi sa zaručnicom Matildom.

Nije skrivao da mu je velika strast kiparstvo, koje mu je ujedno bilo i hobi, kao i slikanje, a neostvarena želja mu je bila upisati Likovnu akademiju.

Rekao je i da se debljati počeo zbog pomanjkanja posla, što je uzrokovalo neslaganje u obitelji te kasnije i rastavu braka. Sve je to na Danijela djelovalo tako da je stres počeo liječiti hranom koja ga je smirivala.

Želio je smršavjeti kako bi mogao uživati u svom životu u potpunosti, a najviše mu je smetalo što se nije mogao voziti avionom, skakati padobranom ili kupati u kadi.

Danijel je u show ušao sa 192.2 kilograma, a izašao sa 159 kilograma, odnosno sa 17.3% izgubljene mase.

“Bilo je jako lijepo, ali moram skinuti još kilograma. Moj je cilj doći do 110, 115 kilograma. Ma, bitno mi je zdravlje da normalno funkcioniram”, rekao je tada.

Izvor:rtl.hr

error: Content is protected !!