Jedna osoba je teško ozlijeđena u tučnjavi, u kojoj je, u subotu uvečer u Đakovu, sudjelovalo 40-tak pripadnika dviju navijačkih skupina, izvijestila je u nedjelju osječko-baranjska policija.

Policija je, u subotu u 20,40 sati zaprimila dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave, a dolaskom na mjesto događaja policajci su zatekli dvojicu 23-godišnjaka, koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor.

Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta za nanošenje ozljeda.
Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oko 20,30 sati na parkiralištu u Đakovu, došlo do tučnjave u kojoj je sudjelovalo 40-tak osoba iz dviju navijačkih skupina, a u ovom sukobu mlađi muškarac je zadobio teške tjelesne ozlijede te je prevezen u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

U policiji ističu kako slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, s ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!