Gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić upriličili su prijem za mladu karatašicu Mariju Čuljak, članicu KK Klobuk i trenera kluba Petra Barbira povodom njezinih uspješnih rezultata na domaćim i međunarodnim natjecanjima.

Iako joj je tek 15 godina, Marija je već cijelo desetljeće članica KK Klobuk. Zahvaljući brojnim uspješnim nastupima i osvojenim medaljama postala je i reprezentativka Bosne i Hercegovine u svom, kadetskom uzrastu.

Tako je, primjerice, osvojila prvo mjesto na Međunarodnom natjecanju u Baru u Crnoj Gori, drugo mjesto u Tuzli, a treće u Banja Luci. Na državnom prvenstvu u Sarajevu osvojila je drugo mjesto, a na Balkanskom prvenstvu u slovenskim Brežicama bila je peta te je osigurala i nastup na Europskom prvenstvu.

Markotić i Kvesić čestitali su mladoj karatašici i klubu na ostvarenim rezultatima i zahvalili što postignutim uspjesima promoviraju Klobuk i Grad Ljubuški pri tome istaknuvši kako će nastaviti pružati potporu uspješnim mladim sportašima te s ulaganjima u šport za što bolje uvjete mladih, jer su sportski rezultati itekako vidljivi, a Ljubuški tradicionalno športska sredina gdje pojedinci i timovi iz godine u godinu postižu vrhunske rezultate.

Izvor: Ljubuski.ba

error: Content is protected !!