Edin Mehmedović, trener crvenog tima ‘Života na vagi’ oprostio se od Danijela Mihaljčića, zvanog King, kandidata koji je preminuo u subotu ujutro – piše RTL.hr.

Danijel je preminuo u dobi od 48 godina od posljedica srčanog udara. Njegove kolege u žalosti su zbog njegova prerana odlaska. I sam trener Edo za RTL.hr izrazio je duboko žaljenje zbog odlaska ovog džentlmena, kolege i dragog prijatelja.

“Žao mi je… Žao mi je jer nismo stigli odraditi onaj krug oko Jaruna kojeg smo dogovarali ove zime. Kad smo se upoznali rekao si mi da ti je nadimak “King”, bilo mi je to jako simpatično. U našem kratkom druženju doživio sam te kao jednog vrlo uglađenog, odmjerenog i pomalo tvrdoglavog gospodina kojem taj nadimak stoji samo u formi veličine srca, koje te je danas nažalost izdalo. Danijele, za mene si “Fakin”, a ne “king””, rekao je Edo te dodao: Čežnja svakog zagrebačkog frajera je da ga nekad netko doživi kao fakina. Ja sam tebe tako doživio… Žao mi je samo što ti to nisam stigao reći… Obitelji i najbližima želim iskreno saučešće”, rekao je trener Edo.

Tužna vijest pogodila je obitelj i prijatelje.

“Fantastični trio”, napisala je na društvenim mrežama Zdravka Kapetanović te objavila njihovu zajedničku fotografiju s Matejom Cakić snimljenu tijekom finala showa u prosincu. 

Od njega se oprostio i Dominik Kračun koji je napisao: ‘Počivao u miru Božjem cimeru i prijatelju moj”, a uz to je objavio njegovu crno-bijelu fotografiju.

Kako je ranije rekla za RTL.hr, Vijoleta Taleski bila je u šoku kad je čula ovu tužnu vijest jer su ona i King postali prijatelji. Od njega se oprostila i na društvenim mrežama.

“Zbogom King… Hvala ti za sve…”, napisala je. 

PIŠE PSD

error: Content is protected !!