Čini se da si je Samantha Markle zadala samo jedan cilj u životu – uništiti svoju polusestru Meghan iz samo njoj znanog razloga, a na tom putu ne bira sredstva. U najnovijem obraćanju javnosti, rekla je da brak vojvotkinje i vojvode neće dugo izdržati ako ne počnu biti iskreni, prenosi Gloria.

Polusestra Meghan Markle, koja je nakon što je pogledala intervju Meghan i Harryja optužila vojvotkinju da laže, još uvijek ne staje s paljbom na račun kraljevskog para.

Osim što je rekla kako je Meghan iskoristila svoju depresiju kao izgovor da “tretira ljude poput smeća”, sada je iznijela predviđanje da će se brak vojvotkinje i vojvode od Sussexa brzo naći na rubu propasti.

“Vidim će se ovo završiti razvodom ako ne dobiju opsežna savjetovanja i ako se ne dogovore da rade na tome da budu iskreni i da se ispričavaju svima koje su oštetili tijekom ove dvije godine svoje igre”, rekla je, između ostalog, Samantha.

Ova ljuta 55-godišnjakinja tvrdi da je Meghan iskoristila kraljevsku obitelj kao odskočnu dasku za svoju karijeru te da je dobila ugovor s Disneyjem jer je zadržala svog agenta i menadžera.

Samantha je, inače, trenutno pod istragom floridske policije koja je primila mnoge prigovore zbog blaćenja Harryja i Meghan na društvenim mrežama.

Meghanina polusestra je u siječnju objavila memoare “The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1” u kojima je ispričala “pravu istinu” o obitelji Markle.

Kada je Oprah pitala Meghan što misli o ovim memoarima, vojvotkinja je bila vrlo jasna: “Bilo bi jako teško ispričati sve o meni ako me ne poznaješ”.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!