Zdravko Milanović (67) iz Čardačana, koji je osumnjičen da je iz lovačke puške pokušao ubiti suprugu Nevenku (56), upalio je traktor i vozilo kako se ne bi čuo pucanj, tvrde mještani ovog sela.

“Nismo čuli pucanj, samo smo vidjeli kako Nevenku unose u sanitetsko vozilo. Zdravko je, blago rečeno, problematičnog ponašanja. S pola sela nije pričao. Iz čista mira prođe pored vas i ne pozdravi vas, a već sutra se ponaša kao da ništa nije bilo”, pričaju mještani za “Nezavisne novine”.

Ističu da je Zdravko, nakon što je ranio suprugu, pozvao policiju.

“Policijska patrola je krenula prema njegovoj kući i zatekla je ranjenu ženu. Došla je u međuvremenu i Hitna pomoć. Potom je Nevenka prevezena u bolnicu”, rekli su sugovornici banjalučkog lista.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, gdje je hospitalizirana, rekli su da je ona za sada stabilnih vitalnih parametara.

“Pacijentkinja N.M. (56) iz Laktaša, koja je zadobila ozlijedu grudnog koša hicem iz vatrenog oružja, za sada je stabilnih vitalnih parametara, a sve dalje prognoze su preuranjene”, priopćeno je iz UKC RS.

/HMS/

error: Content is protected !!