Damir Krznar preuzeo je ulogu glavnog trenera Dinama prije nekoliko dana i u debiju na klupi ostvario je najveći uspjeh u novijoj povijesti zagrebačkog kluba!


– Svjedočili ste jednom lijepom uspjehu Dinama. Mi u Dinamu imali smo vjeru, reću ću vam nešto što još nismo rekli. Kad smo ulazili u grupnu fazu u Austriji slučajno smo mi kao stožer slušali razgovor nekolicine naših igrača kako mogu do četvrtifnala, polufinala, to je izgledalo kao san luđaka, ali naši igrači su luđaci koju su to i ostvarili, počeo je konferenciju za novinare Damir Krznar, pa dodao:

– Ispalo je da se dogodio idealan scenarij. Ako zabiješ gol u prvih 15-20 minuta možda ćemo razjariti lava. Prvi smo zabili u 60. minuti, dalo nam je to dovoljno vremena da zabijemo drugi. Čak nismo htjeli ići na rizik produžetaka, pokušali smo zabiti trećeg.

Da li je ovo najveći trenutak Krznarove karijere?

– Iako je ovo moja prva utakmica, to je plod cijelog stožera i bivšeg trenera. To je plod zadnje dvije-tri godine Dinamovog rada, konstantne progresije, gdje smo s Nenom došli daleko, gdje smo bili blizu nastavku natjecanja u Ligi prvaka, imamo kontinuitet, Dinamo raste. Ove godine prošlo smo stepenicu više.

Je li Krznaru bilo teško tako naglo uskočiti u cipele glavnog trenera?

– Zoran se kao glavni trener nije previše uzdizao, Zoran je bio glavni trener, no u intervjuima uvijek je govorio o stožeru, a nikad o sebi, nas šest-sedam- osam izuzetno je kompaktna, dobro se nadopunjavamo, i tom energijom, željom i znanjem nije bio problem preuzeti ulogu glavnog trenera. Slično se dogodilo kad je Alen Peternac morao preuzeti tu ulogu, i on je bio uspješan.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!