Hrvatska nogometna reprezentacija mogla bi za prve susrete kvalifikacija za SP 2022 ostati bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića nakon što je milanski Inter zbog novih slučajeva zaraze zabranio svojim igračima odlazak na utakmice svojih reprezentacija. 

Urugvajski veznjak Matias Vecino te nizozemski stoper Stefan de Vrij, bili su pozitivni na testiranju na koronavirus te je stoga milanska lokalna sanitarna agencija odlučila odgoditi subotnji susret 28. kola Serie A u kojemu je Inter trebao ugostiti Sassuolo, objavila je talijanska novinska agencija ANSA. U srijedu je objavljeno kako su koronavirusom zaraženi vratar i još jedan veznjak Intera Samir Handanovič i Danilo D’Ambrosio. 

Milanske zdravstvene vlasti naložile su Interu prekid svih klupskih aktivnosti u sljedeća četiri dana. Inter je odmah uveo zabranu puta u inozemstvo svojim igračima. Vodeći klub Serie A Inter naveo je da će u ponedjeljak, 22. ožujka ekipa ponovo biti testirana, uoči eventualnog povratka na treninge. 

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci – 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!