U španjolskom prvoligašu Villarrealu s optimizmom gledaju na dvoboj sa zagrebačkim Dinamom u četvrtfinalu Europske lige te ističu kako su izvukli ekipu koja se neočekivano našla u ždrijebu.

– To je protivnik koji je jučer priredio iznenađenje jer nitko nije očekivao njegov preokret protiv Tottenhama, izjavio je Villarrealov branič Pau Torres (24).

– No Dinamo je pokazao da je jako snažna ekipa, posebno na svom stadionu. U četvrtfinalu nam neće ništa pokloniti bit će nam težak suparnik. Sinoć je pokazao svoj potencijal, dodao je.

Villarreal, sedmoplasirana ekipa španjolskog prvenstva, u osmini finala je izbacila kijevski Dinamo a prije toga Salzburg.

– Morat ćemo biti koncentrirani kao i u tim utakmicama ako želimo proći dalje. U ovoj fazi se svašta može dogoditi pa trebamo maksimalno respektirati protivnika te se dobro pripremiti za te utakmice, upozorio je Torres.

Villarreal se potiho nada osvajanju Europske lige, trofeja kojeg je njegov trener Unai Emery bio triput osvojio sa Sevillom.

– Imamo veliku želju, prelijepo je igrati u Europi. Ovo je godina u kojoj možemo napraviti velike stvari budemo li zahtjevni prema sebi samima. Maksimalno smo uzbuđeni zbog ovih nastupa u Europi pa se nadamo da ćemo dogurati daleko, rekao je Torres.

Španjolski mediji navode kako je Villarreal naoko dobro prošao na ždrijebu u petak, no upozoravaju na oprez nakon Dinamovog slavlja od 3-0 nad Tottenhamom.

– Dinamo je jedno od iznenađenja ovosezonske Europske lige. Uništio je moćni Tottenham, istaknuo je Victor Franch, dopisnik lista “Marca” iz južnog mjesta Vila-real, doma Villarreala.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!