Srpska manekenka Natalija Šćekić šokirala je sve u Srbiji u svojoj ispovijesti koju je dala za tamošnji magazin Svet.

Otkrila je da su njeni menadžeri i njihovi suradnici tražili da zavede Novaka Đokovića kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

Plan je bio da Natalija namami Novaka i snimi seksualnu aferu, a zatim je pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50 i 60 tisuća eura.

“Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografiranje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se smijati… Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim”, otkrila je Šćekić pa dodala:

“Ponuda je bila od 50 do 60 tisuća eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni kaos. Đoković ne zaslužuje takve stvari.”

Dnevnik.ba

error: Content is protected !!