Pomoćnik izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić trebao bi postati trener moskovskog CSKA, kluba u čijim redovima je za vrijeme igračke karijere proveo tri i pol sezone, od 2003. do 2007. godine, osvojivši pritom kup UEFA-e.

O tome kao o praktički “gotovoj stvari” pišu ruski mediji, koji tvrde i da bi Olić već danas ili sutra trebao odletjeti za Moskvu i potpisati, a potvrdio je da se nešto “kuha” i hrvatski izbornik Zlatko Dalić na današnjem druženju s novinarima.

– Bit će mi žao ako napusti stožer, puno mi pomaže, kompaktan smo stožer. Međutim, ako se odluči prihvatiti ponudu imat će moju punu podršku. To je velik klub i velik izazov. Nisam razmišljao o zamjeni, vidjet ćemo što će biti s njim, pa ćemo onda odlučiti, rekao je Dalić.

Dosadašnji trener moskovskog kluba Viktor Gončarenko je nakon serije loših rezultata napustio klub, a čelnici su posao ponudili Oliću, koji je kao nogometaš u dresu CSKA upisao 118 nastupa postigavši 43 gola. Osvojio je tri ruska naslova, dva Kupa, dva Superkupa, te Kup UEFA-e 2005.

Prema pisanju ruskih medija, Olić je prihvatio posao, a pomoćnici  bi mu trebali biti bivši suigrači Elvir Rahimić i Miloš Krasić, te legenda kluba Vasilij Berezucki.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!