Četvero ljudi je poginulo, a 11 ih je u bolnicama u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški nakon teške prometne nesreće u ranim jutarnjim satima na A3. Kamion su s autoceste odvukli oko 10 sati.

U kamionu je bilo oko 20 ljudi. Nešto prije 10 sati kamion su odvukli s autoceste kako bi se promet mogao nastaviti. Podsjetimo, autocesta je na toj dionici zatvorena od ranih jutarnjih sati kako bi hitne službe mogle doći do mjesta nesreće i prevesti ozlijeđene u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. 

-Dovezeno je 11 ozlijeđenih osoba, šest ih ima teške tjelesne ozljede, jedan je životno ugrožen, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, liječnici su stabilizirali njegovo stanje, a jedan je odvezen na hitan operativan zahvat koji traje. Po mojim informacijama, kako su se predstavili državljani su Sirije – rekao je za HRT Josip Kolodziej, ravnatelj OB Nova Gradiška.

Policija je dojavu dobila u 3.20 o slijetanju kamiona srbijanskih registracija na 150. kilometru autoceste u smjeru Zagreba. Kako neslužbeno doznaju hrvatski mediji, u nesreći su stradali migranti. Kamion je prevozio sijeno, a još se utvrđuje kako su se u njemu našli migranti. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!