– Uvijek su najteže ovakve utakmice koje dolaze nakon europskih iskušenja, osobito nakon europskog uspjeha, a to se pokazalo i ove nedjelje, rekao je Dinamov trener Damir Krznar nakon pobjede protiv Gorice s 1:0 u susretu 26. kola Prve HNL.

– Doista je bila iznimno teška utakmica, iako smo je mogli praktički riješiti u prvoj minuti. No, u tom trenutku nismo imali tu sreću i nismo bili dovoljno spretni da zabijemo gol i olakšamo si put. Bez obzira na to, naša je momčad cijelo prvo poluvrijeme kontrolirala stanje na terenu. Igra je bila doista čvrsta, a odgovorili smo i u tom dijelu, dakle energijom, čvrstoćom u duelima. Gorica se pokazala kao iznimno dobar takmac, odlično nam je parirala. Dobro smo ušli i u drugo u poluvrijeme, zabili gol. Imali smo hrabrosti, spretnosti, ali i sreće na kraju da zadržimo tih 1:0. U zadnjih 10 minuta smo popustili, a čak bih rekao da je tu u pitanju više bio fizički umor koji onda dovodi i do psihološkog umora. Jednostavno, više nije bilo dovoljno kisika pa smo donosili neke pogrešne odluke. Ali, sreća prati hrabre, a ovaj smo put doista imali i sreće, dodao je trener Krznar čija se momčad vratila na vrh ljestvice uoči prvenstvene stanke.

– Vratili smo se na vrh, ondje mislimo ostati i do kraja prvenstva. To je naš imperativ, naš zadatak, naš cilj i od njega nećemo odstupiti, dodao je Krznar.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!