Bez većih problema rukometaši Izviđača CO zabilježili su još jednu pobjedu, u subotu su slavili protiv Gračanice 28:23 (16:12).

Skauti su cijelu utakmicu vodili, na početku je bilo 2:0 u 4.minuti, a tri razlike je bilo u 11-oj (5:2).

Posebno raspoložen u prvim minutama bio je Stjepan Jozinović, a kad se svojim golovima „priključio“ kapetan Domagoj Alilović prednost Izviđača počela je rasti pa je u 18.minuti bila najveća prednost u prvom poluvremenu, 10:4. Do odmora se igralo nešto opuštenije pa su momčadi otišle na odmor pri rezultatu 16:12.

U prvih desetak minuta nastavka praktično je odlučen pobjednik, na vratima se razbranio Matej Mandić, a u napadu su pogađali Jozinović, Miličević, Muhović i povratnik nakon ozljede Primorac pa je u 40.minuti bilo plus sedam (22:15). Najveću prednost Izviđač je imao u 49.minuti 25:17, a posljednjih desetak minuta se odrađivalo i mirno privelo utakmicu kraju.

Domagoj Alilović i Stjepan Jozinović postigli su po šest golova, Amir Muhović četiri, Nikola Primorac i Ivan Miličević po tri. Vratar Matej Mandić imao je deset obrana. Omer Mehmedović s osam postignutih golova bio je najefikasniji u momčadi Gračanice, Damir Kadrić postigao je pet, a vratar Đorđe Bosić imao je devet obrana.

Mile Kraljević / Radio Ljubuški

error: Content is protected !!