Nismo dobro ušli u utakmicu, ali nas je postignuti gol oslobodio nervoze, koja je prešla na Hrvate, kazao je nakon pobjede nad Hrvatskom (1-0) u kvalifikacijama za SP 2022 slovenski izbornik Matjaž Kek

– Početak kvalifikacija kojeg smo mogli samo poželjeti, pobijedili smo kvalitetnog protivnika, ali na kraju mislim da smo s tim golom zasluženo pobijedili, iako smo na početku utakmice trpjeli, nismo izgledali – dobro. Previše poštovanja smo tu pokazali, a premalo smo vjerovali u sebe. No, kroz cijelu utakmicu, pokazali smo, uz fanatičan pristup i kvalitetan nogomet, rekao je izbornik slovenske reprezentacije Matjaž Kek na konferenciji za novinare.  

Svjetski doprvaci doživjeli su neugodan poraz u Ljubljani, a Slovenija je po prvi puta pobijedila Hrvatsku u desetom međusobnom dvoboju.  

– Čestitam momcima, naravno da smo sretni, ali ostajemo čvrsto na zemlji. Veselje – da, euforija – ne, ali već nas čeka teško gostovanje kod Rusije. Dugo se čekala prva pobjeda slovenske reprezentacije protiv Hrvatske, šteta što nije bilo navijača, ali ta pobjeda je i za njih.  

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!