Slavonku Anitu Martinović gledatelji RTL-a imali su priliku upoznati kao kandidatkinju koja je tražila ljubav u showu “Gospodin Savršeni“, a sada je dobila priliku da debitira kao voditeljica nove, 13. sezone emisije “Ljubav je na selu“!

Na tom će mjestu, naime, Anita zamijeniti Marijanu Batinić, svojevrsno zaštitno lice showa, pa je svakako riječ o velikoj promjeni.

Kako će je primiti gledatelji i kako će se odraziti na gledanost showa, tek treba vidjeti.

S RTL-a su novinarima Anitu predstavili kao 37-godišnjakinju iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, koja već 22 godine živi u Zagrebu.

Završila je studij modnog dizajna i godinama radila u modnoj prodaji.

Na RTL-u smatraju da je Anita već dokazala svoju opuštenost pred kamerama sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu “Punom parom“, te se pokazala kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u “Gospodinu Savršenom“.

“Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru.

Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku.

Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji” – priča Anita Martinović.

O svojoj prethodnici, iskusnoj RTL-ovoj voditeljici Marijani Batinić kaže:

“Marijana je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi… Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor… Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku…“, nada se Anita.

S obzirom na to da je odrasla na selu, Anita kaže da se može itekako uspješno poistovjetiti s farmerima, a otkrila je i koji će dio sa snimanje posebno pamtiti.

“Najljepši dio cijele priče svakako mi je sama komunikacija s kandidatima. Uspjela sam se s njima povezati i na emotivnoj razini jer i sama znam što znači sanjati o voljenoj osobi, tako da sam dala sve od sebe kako bih im pomogla da pronađu svoju srodnu dušu.

Proputovali smo čitavu Hrvatsku, doživjeli puno zanimljivih trenutaka koje možda u privatnom životu nikad ne bih doživjela…” – ne skriva zadovoljstvo nova voditeljica emisije “Ljubav je na selu”.

PIŠE M.P./slobodnadalmacija.hr

error: Content is protected !!