U Belexpo centru u Beogradu danas je započelo cijepljenje u okviru projekta Privredne komore Srbije koja je osigurala 10.000 cjepiva za gospodarstvenike s područja regije, a u projekt je uključena i Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine. Cijepljenje u Beogradu vrši se danas i u nedjelju, a iz Vanjskotrgovinske komore BiH naglasili su kako se pozivu iz Srbije odazvalo više od 4.000 gospodarstvenika iz Bosne i Hercegovine među kojima su vlasnici i zaposlenici tvrtki.

“VTK BiH zahvaljuje Privrednoj komori Srbije i Vladi Republike Srbije na iskazanoj solidarnosti i omogućenom zajedničkom cijepljenju gospodarstvenika iz Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, Albanije i Crne Gore, a koja dokazuje i pokazuje da je ekonomija ta koja nas i dalje spaja.

Budući da će pored 4.000 bh. gospodarstvenika veliki broj njih biti i iz ostalih zemalja regije, Komora upućuje veliku zahvalnost i svim akterima uključenim u uspješnu relizaciju ove aktivnosti”, navodi se na stranici Vanjskotrgovinske komore.

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!