Američka poduzetnica Jennifer Arcuri otkrila je kako je spavala s britanskim premijerom Borisom Johnsonom u njegovoj obiteljskoj kući u ožujku 2016. dok mu je supruga Marina Wheeler bila na poslu. Johnson je tada bio gradonačelnik Londona. 

Kako je ispričala za Mirror, bili su u dnevnom boravku i raspravljali o zadnjem poglavlju njegove knjige. Požalio joj se na blokadu u pisanju. Nakon toga su se prebacili na čitanje Macbetha, poznatu tragediju Williama Shakespearea. 

-Bila je to naša predigra koja nam je već bila u rutini. Rekla sam mu: Preskočimo do dobrog dijela. On mi je na to rekao: To volim kod tebe, ti uvijek samo želiš doći do dobrog dijela – ispričala je. 

Kako je navela, nakon toga su vodili ljubav na kauču, no poslije toga se osjećala podijeljeno jer su bili u njegovoj obiteljskoj kući. Marina, Johnsonova supruga, stigla je kući tek nekoliko minuta nakon što je Jennifer otišla. 

-Da sam ostala još 10 minuta, bila bih tamo kada je Marina stigla. To nije dobar osjećaj. Spavali smo skupa u njegovoj obiteljskoj kući i djelomično je bilo zabavno, ali mi nije dobro sjelo – ispričala je. 

Za Mirror je otkrila i druge detalje večeri. Kada je došla u njegovu kuću, Johnson joj je, kaže, pripremao večeru – tjesteninu sa sirom i natočio čašu vina. No, tijekom kuhanja je primijetio da je zaboravio kupiti sir pa je morao otići u trgovinu. 

-Bio je to bizaran osjećaj, ostavio me samu u njegovoj kući. Kakva sam ja to žena? – zapitala se tada Arcuri. Nije joj se svidjelo jelo i opisala ga je kao “savršeno nejestivim”. 

-On jedva može pronaći svoje čarape, kamoli kuhati! Bilo je užasno, čovjek je totalno beskoristan u kuhinji – rekla je. Nakon svega je poslala Johnsonu nekoliko poruka da opere suđe i baci smeće tako da njegova supruga ništa ne primijeti. 

Njihova afera je trajala skoro četiri godine, kako je rekla za Mirror. Nisu puno razgovarali o njegovoj obitelji i ona ga o tome nije ispitivala, no početkom 2016. godine se počela osjećati neugodno u vezi. 

Afera je navodno počela 2012. godine. Prvi put su spavali skupa nekoliko sati nakon otvorenja Paraolimpijskih igara u Londonu. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!