U Sarajevu je danas održan još jedan sastanak između Stranke demokratske akcije i Hrvatske demokratske zajednice oko formiranja vlasti i otvorenih problema u funkcioniranju vlasti na razini Federacije BiH.

Na sastanaku su bili predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta FBiH Mirsad Zaimović i potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović ispred SDA, te predsjednik Federacije i potpredsjednik HDZ-a Marinko Čavara i Mladen Bošković, piše Faktor.

 – Danas smo imali treći u nizu razgovor s kolegama iz HDZ-a. Na početku svih ovih susreta koje imamo je dogovoreno da ne izlazimo sa detaljima da ne bi neke stvari zakomplicirali. Zasad, razgovori idu u pozitivnom smjeru i mislim da smo neke stvari već otkočili, a kada budemo imali konkretne stvari onda ćemo skupa izaći u javnost s tim. Dok ne dovršimo dogovore, ne izlazimo u javnost.

Za 15 dana imamo nove razgovore. Dogovorili smo se da pripremimo neke od materijala, argumentacije s jedne i s druge strane oko problema koji su otvoreni – rekao je za Faktor Mirsad Zaimović koji je dodao da danas sastanku iz opravdanih razloga nisu nazočili Edin Ramić i Tomislav Martinović.

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!