Olja Vori obožava modu. Sjajna je vijest što je pritom supruga Igora Vorija sjajno građena pa joj različite duljine, materijali i krojevi – svi redom pristaju kao saliveni. Stoga – modne greške rijetko piše, piše Gloria.

Jedna je kraljica zagrebačke špice. Iako neokrunjena, Olja Vori istinska je vladarica centra Zagreba, kojim rado šeće svakog vikenda. Modne kombinacije promišljene su do zadnjeg detalja, ova velika zaljubljenica u modu nikad ne razočara. U javnim pojavljivanjima uvijek blista – trendove pomno prati i uz široki osmijeh pokazuje koliko se u svemu što nosi, dobro osjeća.

image

Proteklog vikenda tako je špicom prošetala u seksepilnoj kombinaciji čizmi do koljena, haljine, balonera i šala. U ruci je nosila i smeđu torbu te vrećicu punu tulipana, koji su dodatno naglasili ljepotu njezine kombinacije i najavili proljetne, blagdanske dane koji su pred nama.

Ni prije tjedan dana nije odoljela tulipanima, pa smo je i tada na špici uhvatili kako šeće centrom grada u besprijekornoj kombinaciji, s divnim buketom u ruci. Splitska trendseterica tada je pokazala da je prigrlila novi trend u manikuri, njezini nokti u svim nijansama ružičaste savršeno su se uklopili uz buket koji je nosila u rukama. Olja jednostavno nikad ne razočara.

PIŠE GLORIA.HR

error: Content is protected !!