Ogromna gužva je na drive-in testiranju u Mostaru iz pravca Franjevačke crkve prema parkingu.

Čitatelj Večernjeg lista BiH koji se također jutros našao na testiranju kaže da odavno nije vidio veću kolonu. 

– Podsjetilo me na vremena kada smo išli na more i čekali u redu da prijeđemo granicu. Nažalost, ovdje se čeka nešto drugo, zato ostanite odgovorni, učite na našim “pogreškama” i sačuvajte zdravlje – kaže čitatelj.

Inače, zbog izrazito nepovoljne situacije u gradu Mostaru po pitanju širenja COVID-19, Dom zdravlja Mostar je pod većim pritiskom uslijed velikog povećanja obujma posla koji proizlazi iz zbrinjavanja i liječenja COVID-19 pozitivnih pacijenata, navode iz Doma Zdravlja

Istodobno,  trudimo se nastaviti pružati i sve redovite zdravstvene usluge. Molimo naše sugrađane za strpljenje, ali i za pomoć u vidu odgovornog ponašanja kako bismo uspješno svladali i ovaj treći val epidemije.

Obavijest za sve naše pacijente koji su COVID pozitivni ili imaju simptome Covida, u slučaju da ne mogu dobiti svoje obiteljske liječnike – zovite slijedeće brojeve:

063 746 075
063 771 311

Napominjemo kako su navedeni brojevi formirani u svrhu COVID CALL CENTRA Doma zdravlja Mostar te ćete pozivom na ove brojeve dobiti potrebne upute za daljnje postupanje, zaključuju iz Doma zdravlja Mostar. 

Izvor:vecernji.ba

error: Content is protected !!