Jučer su igrači Dinama pomalo iznenađujuće izgubili bodove na gostovanju kod Šibenika, a kako se čini, izgubili su i napadača. 

Mario Gavranović ozlijedio se pred kraj susreta u Šibeniku koji je okončan 1:1. Dinamov je napadač stradao u jednom duelu te ozlijedio mišić. Ako se uzme u obzir kako je Bruno Petković propustio reprezentativno okupljanje zbog problema s ramenom, onda se trener Damir Krznar treba brinuti tko će istrčati protiv Villarreala u četvrtak. Dinamo nakon senzacionalnog izbacivanja Tottenhama u osmini finala Europa lige u Maksimiru, na istom terenu dočekuje petoplasiranu momčad La Lige. Atiemwen se spominje kao moguće rješenje ako se ne popravi zdravstvena situacija s Petkovićem i Gavranovićem. Druga opcija je junak protiv Tottenhama, Mislav Oršić, koji bi mogao biti lutajuća špica. 

Arijan Ademi nije igrao u Šibeniku, naporan ritam utakmica ove sezone pa i nedavni reprezentativni blok utakmica, ostavili su traga na kapetanu Modrih. Problem s napadačem nova je briga za Damira Krznara uoči novih europskih ispita.  

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!