Američki reper DMX maknut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, objavio je njegov odvjetnik, dodavši kako ne zna je li bila riječ o predoziranju te kako je još uvijek zabrinut za njegovo stanje.

Murray Richman je za američke medije rekao da je i dalje zabrinut za život 50-godišnje hip-hop zvijezde pravog imena Earl Simmons.

– DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara – kazao je Richman za njujorški medij PIX11 News.

– Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. No zabrinuti smo. Bilo bi neiskreno od mene da sad sugeriram da u ovom trenutku nisam zabrinut – naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li točni medijski napisi da je riječ o predoziranju.

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku. U veljači 2016. hospitaliziran je nakon što je pao u nesvijest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme.

Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a. Glumio je i u filmovima poput Romeo mora umrijeti i Od kolijevke pa do groba. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput Party Up (Up In Here) ili X Gon’ Give It to Ya.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!