Igrače Dinama u četvrtak čeka ogled s Villarrealom u četvrtfinalu Europa lige, što je klub iz Maksimira ponukalo da realiziraju ideju o Dinamovu tramvaju.

– Zagrebačkim će ulicama od utorka 6. travnja voziti tramvaj ukrašen Dinamovim obilježjima. Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb i slogan ‘Nema predaje’ tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja broj 4 koji će svakodnevno prolaziti ulicama našeg Zagreba, objavio je Dinamo na stranicama kluba.

Mlade Dinamove nade – Marko Tolić, Marijan Čabraja i Joško Gvardiol imali su čast vidjeti tramvaj uživo, a zatim i sjeli za upravljačku konzolu.

– Tramvaj će biti u prometu idućih šest mjeseci, a za putnike navijače klub je za početak travnja pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama. Navijačice i navijači koji će biti u prilici provesti se Zagrebom upravo u Dinamovom tramvaju na društvenim mrežama mogu podijeliti svoje fotografije uz oznake #dinamozagreb i #dinamotramvaj, dodaju iz Dinama.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!