Stožer za izvanredne situacije Republike Srpske odlučio je da od četvrtka, 8. travnja ponovno mogu raditi fitness centri i slični objekti, kao i objekti u kojima se priređuju igre na sreću.

U okviru svojevrsnog ublažavanja restriktivnih protuepidemijskih mjera Stožer je najavio i mogućnost da se od narednog ponedjeljka nastavi odvijanje odgojno-obrazovnog rada u prostorijama osnovnih škola, za učenike od 6. do 9. razreda osnovnih škola, kao i odvijanje odgojno-obrazovnog rada u prostorijama srednjih škola i visokoškolskih ustanova.

Stožer za izvanredne situacije donio je jučer i Zaključak o organiziranju procesa rada javnih zdravstvenih ustanova za vrijeme trajanja izvanredne situacije izazvane novim virusom korona u Republici Srpskoj, kojim se uređuje organiziranje procesa rada i angažiranje lica zaposlenih u javnim zdravstvenim ustanovama RS, raspored radnog vremena, korištenje odmora između dva uzastopna radna dana, tjednog odmora i godišnjeg odmora za vrijeme trajanja izvanredne situacije izazvane pandemijom novog virusa korona u ovom entitetu. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!