Savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića i lider političke stranke iz Srbije LDP-a, Čedomir Jovanović, priznao je da je prošle godine udario reketom doktora klinike i objasnio što je prethodilo incidentu.

“Svoju obitelj ću štiti dok dišem. Točno je , tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve tjelesne ozljede, pobjegao je niz ulicu, nisam ga mogao stignuti onako dok sam se gušio, jer su me s Infektivne klinike otpustili s neizliječenom upalom pluća uz riječi da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici”, rekao je Jovanović za jednu srpsku televiziju, prenio je Mondo.rs.

Jovanović je istaknuo da je prva dijagnoza njegove bolesti bio rak i da je u tom stanju vidio u suzama svoju suprugu Jelenu. To je kaže prethodilo incidentu i dodaje da je doktor imao sreću što ga nije mogao stići.

“I zato zbog te zaostale pluća vratio sam se, u siječnju bio još tri i pol tjedna u bolnici, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, cijeli abdomen i upalu torakalne kralježnice koju je, prva dijagnoza je bio rak. Tako, s tom nedovršenom upalom pluća video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče, ja nemam što da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem”, kaže on.

/HMS/

error: Content is protected !!