Španjolski mediji izvijestili su u četvrtak navečer kako je Villarreal, poznat pod nadimkom “žuta podmornica”, napravio korak prema prolazu u polufinale.

– Nepobjediva podmornica opet je pobijedila u Europi teškog suparnika. Villarreal je znao istrpjeti trenutke tijekom kojih je Dinamo bio dobar te je igrao poput velikih momčadi kada je trebalo zalediti loptu, izvijestile su lokalne novine El Periódico Mediterráneo.

– Dinamo je opravdao svoje mjesto u četvrtfinalu pokazavši da među osam najboljih momčadi nije došao tek Božjom providnošću. Villarreal, koji se dobro namučio, pokazao je pak zašto je jedina neporažena momčad Europske lige, dodao je taj dnevnik.

Sportske novine Marca napomenule su kako je Villarreal otvorio vrata polufinala jednim pogotkom svog najboljeg strijelca.

– Villarreal uživa u Europi s Gerardom Morenom, navele su u naslovu na internetskoj stranici.

Mundo Deportivo piše kako je “žuta podmornica odnijela dobar rezultat iz Hrvatske zahvaljujući dobroj kolektivnoj igri i Morenovoj hladnokrvnosti koji nije zadrhtao u trenutku izvođenja penala kojim je otvorio put prema polufinalu”.

Novine AS navode kako je Moreno bio ključan jer je on uputio loptu koja je pogodila Dinamovog braniča u ruku, nakon čega je i zabio gol iz tako izborenog kaznenog udarca.

Izvor:hrt.hr

error: Content is protected !!