U Čitluku se pridružite molitvi krunice Božjega milosrđa u zajedništvu s cijelim svijetom na nedjelju Božjeg milosrđa 11.04.2021.godine s početkom u 15h.Udruga “Zavjet Gospi” i župa Krista Kralja Čitluk pozivaju na molitvu krunice Božjeg milosrđa 11.travnja 2021.godine u 15 sati na Trgu žrtava Domovinskog rata 2, ispred KIC-a odnosno između općine i policije.

”Vrijeme u kojemu živimo nosi teško breme cijelom svijetu, a također i našem narodu Brotnja i Hercegovine, stoga utecimo se tom daru koji nam Isus dade – Božjem milosrđu. Kako sam Isus govori sestri Faustini: ‘Čovječanstvo neće naći mira dok se s pouzdanjem ne obrati Mome milosrđu’. Stoga, idemo zajedno naše Brotnjo, a vrlo rado i šire ujediniti u molitvi i zajedništvu te zazovimo Božje milosrđe na naš hrvatski narod i domovinu”, pozivaju Brotnjaci iz Udruge “Zavjet Gospi” te mole sve da na krunicu dođu desetak minuta ranije kako bi točno počeli moliti u 15 sati (sat milosrđa).

Iz ove udruge kažu još kako se raduju zajedništvu našeg naroda i iskrenoj molitvi te da su svi pozvani. Redovitim nakanama Iskre Milosrđa bit će pridružene posebne nakane: za milost prestanka pošasti koronavirusa, ozdravljenje bolesnih, snagu i ustrajnost medicinskom osoblju i svima koji ulažu napore u svladavanju životnih teškoća nastalih širenjem bolesti, za zajedništvo, jakost i svetost Crkve u ovim teškim vremenima.

Izvor: Događajnica

error: Content is protected !!