Poznata blogerica Adela Klobučar izgubila je bitku s karcinomom dojke, piše Story.​

– Za dijagnozu sam saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana. Krajem ljeta primijetila sam kvržicu u dojci za koju se, nakon ultrazvuka i punkcije, uspostavilo da se radi o zloćudnom karcinomu dojke. Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim, iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu, ispričala im je prošlog ožujka magistrica farmacije i poznata blogerica i influencerica koja je na društvenim mrežama dijelila svoj život. 

Od nje se oprostila i poznata voditeljica Katarina Moškatelo.

– Prekrasna ženo, hvala ti na svemu što si bila iznutra, na jačini i lekcijama koje si prenosila tako lako i nesvjesno… Sve riječi su suvišne sada, nestvarno je. Nasmijavaj anđele, napisala je shrvana prijateljica. 

Adela Klobučar preminula je u 28. godini života. Na početku pandemije, u ožujku 2020. pozvala je javnost na odgovorno ponašanje u pandemiji zbog svih ugroženih skupina, poput nje same.

Piše PSD