HŠK Zrinjski će u subotu u 25. kolu Premijer lige BiH dočekati ekipu bijeljinskog  Radnika.

Pred ovaj iznimno bitan susret za Plemiće govorio je trener Zrinjskog Sergej Jakirović koji je bio jako oprezan preg dolazak gostiju iz Bijeljine.

“Dolazi nam neugodan protivnik. Malo sam čitao i gledao povijest mečeva ova dva kluba i vidio da su u zadnjih pet utakmica ostali neporaženi i da su utakmice bile jako neizvjesne. Čeka nas zahtjevna utakmica, svi se bore za nekakvu svoju priču i očekujem da budemo maksimalno koncentrirani. Mi bodove iz prošlog kola moramo nadoknaditi i sutra moramo sve napraviti da pobijedimo”, rekao je Jakirović i nastavio:

“U svakoj utakmici nama su imperativ tri boda. Ljestvica se stalno vrti, ne treba gledati druge već sebe, a mi moramo popraviti određene stvari, pogotovo ritam trčanja”.

Jakirović nakon dugo vremena može računati na sve igrače u rosteru:


“Svi su napokon u treningu. Oni koji su bili povrijeđeni tek love formu, probat ćemo složiti sve da imamo dobar balans i da pobijedimo. Moram razmisliti koga ću skinuti i  imati na klupi, voditi računa o mladim igračima i stranicma, prvo to pišem, pa ćemo sutra odlučiti što i kako”.

Radnik ga ne može previše iznenaditi postavkom na terenu.

“Očekujem da će igrati kao protiv Veleža i Borca. To je 5-3-2, nekad i 5-4-1 sa tri visoka igrača nazad i naprijed sa Huseinbašićem i Karićem, koji je jak kao beton. Ako se razmašu mogu nas ugroziti”, rekao je Jakirović.


Susret između Zrinjskog i Radnika igra se u subotu u 19h na stadionu pod Bijelim Brijegom. 

Izvor:pogled.ba

error: Content is protected !!